cassette terrasscherm

Knikarm Zonwering

Knikarmscherm Cassette

Het beste van het beste maken: je eigen huis helemaal volgens je eigen ideeën inrichten en je goed voelen in je vrije tijd op je terras. Je verheugen op je lievelingskleuren, kijken naar het spel van het licht, je blik laten dwalen – op elk moment levenskwaliteit ervaren.

 

Onze elegante en bijzonder stabiele cassetteschermen is de juiste keuze als u een voorkeur heeft voor maximale bescherming en natuurlijk modern design. Bij een cassettescherm wordt het doek en de hele armmechaniek (ingeschoven) opgeslagen in een cassette die rondom gesloten is. Wind, weer en vuil staan niet ter discussie. Daardoor blijft het scherm net zo mooi als op de eerste dag. Door de unieke knikarmtechnologie met krachtoverbrenging gebaseerd op de roestvrij stalen onderdelen en de bijzonder stabiele constructie van de afzonderlijke schermonderdelen kunnen ook grote oppervlakken worden overschaduwd.

 Met de terrasschermen (ook wel knikarmschermen) , kunt u op uw terras genieten van het heerlijke buitenleven. 

Terrasschermen

Vormgegeven worden in een cassette of een semi-cassette. Een cassette is een terrasscherm die in gesloten stand helemaal afgesloten is, zodat er geen vuil of insecten bij kunnen. Dit versterkt de duurzaamheid van het doek en de onderdelen in het scherm. Een semi-cassette is in gesloten stand half afgesloten.

Besturing.

Bedienbaar met een Somfy motor eventueel met een zon en wind automaat. 

Kom eens vrijblijvend kijken in onze showroom.

Hier kunnen we u adviseren over de nieuwste technieken en systemen.